Nogmaals dienst 31 maart

HOORT ZEGT HET VOORT !

In tegenstelling tot onze eerdere berichten over de kerkdienst op 31 maart aanstaande in de Bethelkerk in Amsterdam noord, kan het Philakoor niet meewerken aan deze bijzondere kerkdienst. Helaas is er iets misgegaan in de communicatie bij de voorbereidingen.

Dat is natuurlijk heel

Het is fijn dat de muzikanten van de HJ Smitband wel mee kunnen werken aan deze dienst.

Bijzondere dienst 31 maart

Op 31 maart is er een bijzondere dienst in de Bethelkerk in Amsterdam-Noord. Aan deze dienst werken mee de H.J. Smitband en het Philakoor. Aanvang 11.00 uur. Meer informatie: Trinus Hibma, 06-24 98 11 44   mail: hibmveen@xs4all.nl en www.bethelkerkamsterdam.nl.
Klik op bijgaand plaatje om de poster te vergroten

Jubileum H.J. Smitband

Het jubileum van de H.J. Smitband is uitgebreid gevierd! We hebben een pannenkoekenfeest georganiseerd in Meerzicht, in het Amsterdamse Bos. Alle orkestleden waren erbij. En ook uiteraard de vrijwilligers en Foppe-Jan Montsma en Arjen Siegmann en hun gezinnen. Dit feestje hebben we georganiseerd omdat Arjen 25 jaar en Fopp-Jan 20 jaar actief betrokken zijn bij het orkest. Het was fijn om dit nu zo te kunnen vieren. De blijde gezichten op de bijgaande foto’s spreken boekdelen.

En op 4 november was er een feestelijke dienst in De Bron. Natuurlijk met een hoofdrol voor de band! Ook hier zijn Foppe-Jan en Arjen flink in het zonnetje gezet. Hulde voor hun inzet!