Kerstfeest met de Meepraters

Net als vele vorige jaren mogen we ons weer verheugen op een feestelijke Kerstdienst met en voor mensen met een verstandelijke beperking! Op zondagmorgen 17 december (de derde advent) om 11 uur staan de engelen, de herders en de koningen iedereen op te wachten in de Bron. Samen met Jozef en Maria en het kindje in de kribbe.

We zullen met elkaar heerlijke liederen zingen en genieten van het muzikale talent van de HJ Smitband! Pastor Marja van Gaalen en dominee Gerbrand Molenaar zullen voorgaan in de dienst, samen met de Meepraters uit de woonzorggroep van de Anfieldroad. Na de dienst is er koffie met een mooie kerstverassing.

Dominee Margrietha Reinders, dirigent Foppe Jan Montsma en een grote groep vrijwilligers uit de Bron bereiden de viering voor. Samen met de voorgangers.

Wij verheugen ons ook op uw komst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *