Zondag 10 april is het Palmzondag

Natuurlijk gaan we dit Bijbelverhaal lezen. Jezus rijdt op een ezel naar Jeruzalem. Alle mensen zwaaien met palmtakken en zijn zo blij! Ze zingen voor Jezus: Hosanna! Ze plukken takken van de bomen en zwaaien ermee. En: Ze doen hun jassen uit en leggen die op de grond….. Het lijkt wel feest…..maar Jezus weet beter! Hierover gaan we met elkaar nadenken: ‘Zouden wij ook onze jas uittrekken voor Jezus…?’

In deze dienst nemen we ook afscheid van Marja van Gaalen en Hetty Peereboom. Jarenlang hebben zij zich ingezet voor het pastoraat voor verstandelijk beperkten. Nu is het tijd om te stoppen. We zijn dankbaar dat we ds. Margrietha Reinders mogen begroeten als opvolger van Marja!

Een paar leden van De Mee-Praters doen actief mee in deze dienst. Heel misschien werkt ook de H.J. Smitband mee….. dat is nog een verrassing!
De voorgangers zijn: ds Gerbrand Molenaar van De Bron, ds. Margrietha Reinders en pastor Marja van Gaalen. Aanvang: 10.00 uur. Adres: Hugo de Vrieslaan 2, 1097 ED Amsterdam

Iedereen is hartelijk welkom!

U kunt de dienst live volgen op internet of later net zo vaak terugkijken als u wilt. Ga daarvoor naar:
de website van De Bron of naar kerkdienstgemist.nl 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *