Afscheid Hetty en Marja, welkom Margrietha

Het is zo mooi geweest….maar “alles heeft zijn tijd….”!

Hetty Peereboom en Marja van Gaalen gaan per 1 mei stoppen met hun werk als vrijwilliger en als pastor/coördinator van het pastorale werk voor en met mensen met een verstandelijke beperking, hun familie, vrienden en begeleiders.

Wat zijn wij blij en dankbaar om u te kunnen vertellen dat ds. Margrietha Reijnders het werk van Marja gaat overnemen. Zij gaat zich vooral inzetten bij de bijbelkringgroep ‘De Mee-Praters’ en in het individuele, pastorale werk. Margrietha is buurtdominee van de Stichting Betondorp Bloeit in Amsterdam-Watergraafs-meer.

Op zondag 10 april  nemen wij tijdens de kerkdienst in kerkelijk centrum, De Bron, Amsterdam-Watergraafsmeer afscheid van Hetty en Marja. Margrietha zal dan ook aan u worden voorgesteld.
Voorganger: Ds. Gerbrand Molenaar
Aanvang: 10.00 uur
Adres: Hugo de Vrieslaan 2, 1097 ED Amsterdam

Lees hier de hele tekst van de aankondiging / uitnodiging

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *