H.J. Smitband & Philakoor

De H.J. Smitband

De H.J. Smitband bestaat uit muzikanten met een verstandelijke beperking.  Van september tot mei komen zij iedere donderdagavond bij elkaar om muziek te maken. Een aantal keren per jaar werken zij mee aan een kerkdienst, ergens in Amsterdam. Hun enthousiasme is groot en zij hebben plezier in het met elkaar musiceren.
De dirigent is Foppe Jan Montsma die met een groot muzikaal en creatief gevoel de band tot mooie prestaties weet te brengen. De muzikale begeleiding is in voortreffelijke handen van Arjen Siegmann. Een aantal vrijwilligers zorgt voor de ondersteuning en coördinatie van het geheel.
De repetities vinden plaats in de Bron, Hugo de Vrieslaan 2 in Amsterdam Watergraafsmeer.
Bespeel je ook een instrument en heb je zin om samen muziek te maken, neem dan contact op met een van de onderstaande personen. Je bent hartelijk welkom. 

Contactpersonen:
Leni Poppe, coördinatie
Tel: 020 636 68 44
E-mail: h.poppe@chello.nl

Greta, begeleiding
Tel: 020 668 66 18

Foppe Jan Montsma, dirigent
Tel: 020 684 44 14
E-mail: fjmontsma@hotmail.com

Arjen Siegmann, pianist
Tel: 020 618 92 72

Philakoor

Het Philakoor is ontstaan door en voor cliënten en vrijwilligers van Philadelphia. Het begon zestien jaar geleden met een klein groepje op de Philadelphia woonlocatie De Luifel in Amsterdam noord. Nu zijn er ook cliënten van Cordaan betrokken en genieten meer dan vijftig (!) mensen om de twee weken met elkaar op locatie de Werf in Amsterdam noord.

Vanaf januari 2020 repeteert het koor in Philarood, de nieuwe locatie van Philadelphia aan de Rode Kruislaan in Diemen.

Het is de muziek die verbindt en iedereen heeft veel plezier.

Meer informatie op Philala.