H.J. Smitband & Philakoor

De H.J. Smitband

De H.J. Smitband bestaat uit muzikanten met een verstandelijke beperking.  Van september tot mei komen zij iedere donderdagavond bij elkaar om muziek te maken. Een aantal keren per jaar werken zij mee aan een kerkdienst, ergens in Amsterdam. Hun enthousiasme is groot en zij hebben plezier in het met elkaar musiceren.
De dirigent is Foppe Jan Montsma die met een groot muzikaal en creatief gevoel de band tot mooie prestaties weet te brengen. De muzikale begeleiding is in voortreffelijke handen van Arjen Siegmann. Een aantal vrijwilligers zorgt voor de ondersteuning en coördinatie van het geheel.
De repetities vinden plaats in de Bron, Hugo de Vrieslaan 2 in Amsterdam Watergraafsmeer.
Bespeel je ook een instrument en heb je zin om samen muziek te maken, neem dan contact op met een van de onderstaande personen. Je bent hartelijk welkom. 

Contactpersonen:
Leni Poppe, coördinatie
Tel: 020 636 68 44
E-mail: h.poppe@chello.nl

Greta, begeleiding
Tel: 020 668 66 18

Foppe Jan Montsma, dirigent
Tel: 020 684 44 14
E-mail: fjmontsma@hotmail.com

Arjen Siegmann, pianist
Tel: 020 618 92 72

Philakoor

Ook met het Philakoor (bewoners van de verschillende vestigingen van Philadelphia) hebben we al jaren een nauwe relatie. Zo treedt het koor op tijdens de Kerstdiensten in de Bron.

Het koor repeteert op vrijdagen in de even weken van 19.00 uur tot 21.00 uur. Ook in alle vakanties, wij gaan gewoon door! Het adres is:  de Werf, recreatieruimte het Anker, Klinkerweg 73, 1033 PK Amsterdam