Nieuwsbrief november 2021

We hebben een nieuwsbrief verstuurd. Als u die ook wilt lezen dan kan dat door op deze link te klikken: https://us18.campaign-archive.com/…De onderwerpen zijn: terugblik op de afgelopen periode, gespreksgroep de MeePraters, Kerst 2021 en vrolijke, kleurrijke kunst uit Suriname.

Matoekoe is een antroposofische, creatieve dagbesteding voor kinderen en jongvolwassenen met een verstandelijke beperking in Lelydorp, Suriname. Er is een bijzondere samenwerking met de Nola Hatterman Art Academy in Paramaribo, waar elke week een aantal pupillen naartoe gaan om te schilderen en te tekenen. De opbrengst van de werken van deze ‘Opu Ai’ (‘Open je ogen’) studenten gaat naar Matoekoe; voor het vervoer naar de stad, lesmaterialen, onderhoud etc.

Gallery De KuS (www.gallerydekus.nl) en Suriname Holidays (www.surinameholidays.nl) ondersteunen Matoekoe met de verkoop van hun producten.Samen met hen heeft onze commissie het initiatief genomen om een serie wenskaarten (zes stuks) te ontwerpen waarop schilderijen staan afgebeeld die door de ‘Opu ai’ studenten zijn gemaakt.

Wilt u deze vrolijke, kleurrijke kaarten zelf versturen? Dan kunt u die bestellen / ophalen bij Gallery De KuS en Suriname Holidays. De kosten bedragen € 9,95 per set van zes kaarten (exlusief verzendkosten). De kaarten hebben een blanco binnenkant en kunnen dus voor allerlei gelegenheden worden gebruikt.De opbrengst komt geheel ten goede aan Matoekoe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *