Draaiorgel Koningsdag

Een glimlach getoverd op veel gezichten…. DANK!!
Wat was het fijn op Koningsdag! Omdat er vorige week voor het werk van onze commissie in de online kerkdienst vanuit De Bron is gecollecteerd, en met geld van andere giften die wij mochten ontvangen, konden wij een leuke actie organiseren. 
Bij Philarood/Yhuys  aan de Rode Kruisstraat in Noord/Nieuwendam en bij de Anfieldroad/Middenweg heeft een draaiorgel een uur lang heerlijke meezingers laten horen. De bewoners, allemaal verstandelijk beperkt, zijn al zeven weken totaal aan huis gebonden. Voor hen en hun begeleiders was dit een vrolijke afleiding. We hadden oranje Hawaï-slingers voor hen gekocht en dat verhoogde de feestvreugde.  
Wat mij zo trof: opeens, tussen alle bekende  meezingers, klonk het lied “ Mijn naam Ik ben en Ik zal er zijn” zoals Sela dat zingt.  Kippenvel…. zo konden we in een stukje pastoraat op afstand toch nabij zijn. De glimlach op veel gezichten, zwaaiende kushanden, maakten voor ons de middag meer dan goed.
Met hartelijke groeten, Marja van Gaalen

Hieronder een paar foto’s. Rob van Gaalen maakte ook twee filmpjes: Anfieldroad en Philarood.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *