Mooie Meepraters-avond!

Op 20 februari was er weer een Meepraters-avond. We hebben verteld en met elkaar doorgepraat over de Liefde van God. Dit kwam omdat een van de deelnemers van de groep zo graag wilde praten over: “Hoe groot is de liefde van God?”
We vertelden over de Liefde van God voor het volk Israël. En dat die liefde voor ons allemaal geldt omdat God zijn Zoon Jezus naar de wereld heeft gezonden. Gespreksvragen waren:
Hoe laten wij zien dat we van Hem houden?
Hoe zie je dat God van ons houdt?

Daarna hebben we doosjes versierd met hartjes en andere mooie glitters. Iedereen mocht het doosje zelf houden of aan iemand anders weggeven. In het doosje hebben we een papiertje gelegd en daarop gebedsintenties geschreven die iedereen zelf noemde. Bijvoorbeeld voor een zieke zus of lieve vriendin.
Natuurlijk is Valentijnsdag ook aan de orde geweest!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *